Blog Detail

  • Home
  • Paisatge d’enderrocs
Estació Sant Feliu

Paisatge d’enderrocs

L’episodi dels activistes de l’estació vella, ens agradi o no, ens avisa. Recordeu el mal que ha fet el tren a la ciutat. La Torre dels Dimonis, la Zona esportiva de la piscina, el Passatge Fargas, les casetes de Torreblanca, continuo? Quant al pont anglès,  feu-ne fotos si voleu postals. Si fos un simple ciutadà metropolità, tant me fa, oi? Però, sóc fill d’aquest paisatge, m’agradi o no, és el meu. La desgràcia és que ser santfeliuenc no serveix per a res. Senzillament, l’estació vella no calia tirar-la. És l’edifici que ha de presidir la plaça de l’estació, oi? A més a més, era l’espai del baixador del futur tram. Aviso, quina sort que tinc de no veure’l, ens espera un paisatge més sinistre. Però, els manaies, quan els parles de patrimoni,  prefereixen ser moderns, quin descans. Ara els ha tocat rebre als xavals que ningú no els escolta. Té pebrots que els empaperin com criminals. Sapigueu, que un món sense rebels ni disconformes, no prospera mai. Mentrestant, el govern de la ciutat, el felicito, solament gestiona la impunitat de RENFE.

Estació Sant Feliu Estació Sant Feliu Estació Sant Feliu