Blog Detail

  • Home
  • Un cop inesperat
Un Cop Inesperat

Un cop inesperat

Han canviat una sortida de la plaça Laujar d’Andarax. Si fa no fa és al carrer Ciscu Sáez, abans d’arribar a les Rambles. Si pugeu pel carrer, d’improvís us trobeu amb una barana curiosa. Fins ara les posaven entre vorera i calçada. En aquest cas, l’han feta ben arrambada a la paret. Dedueixo que la posen perquè ningú caigui dins la plaça tot just hi entreu per aquesta boca. A més a més, hi ha l’opció d’agafar-s’hi per tal de fer la pujada amb més comoditat des d’Agustí Domingo. Naturalment, la gent gran ho agraeix. Ara bé, la barana acaba enmig de la boca d’entrada a la plaça. De manera que si veniu des del casalot del Pep de les Soques, podeu tenir un problema. Com que sóc sordcec, en baixar-hi tranquil·lament cap a Santa Creu, fa un temps vaig fer-me un cop bastant fort entre melic i engonal. Per tant, haig de buscar unes altres estratègies per passar-hi i no fer-me mal. Amb pandèmia o sense, el nostre col·lectiu no se l’avisa mai quan hi ha canvis de mobilitat. És una pràctica més habitual que sorprenent. Sort que som una molèstia, sinó la nostra mobilitat encara seria més penosa. Ja se sap, sobre calvaris, millor no parlar-ne.

Un Cop Inesperat Un Cop Inesperat Un Cop Inesperat