Blog Detail

  • Home
  • Escales avall per a tothom, inclosos cadires de rodes
Escales avall per a tothom

Escales avall per a tothom, inclosos cadires de rodes

Un cop més la discapacitat torna a la palestra. La veritat no esperava que fos tan aparatósa. A l’estació RENFE del poble ja no deixen passar ningú pel pas de cautxú. Escales avall per a tothom, inclosos cadires de rodes. Per descomptat, RENFE compleix normatives, fins i tot del 2021. Déunhido com funciona el transport públic. Com de costum, INSTITUCIONS I PARTITS queden EN PILOTES, creia que s’entenien millor. Sincerament, encara no sé qui vetlla pels nostres drets. Us en recordeu de la cantarella de fem-ho tot entre totes les administracions? Com és que són tan complicats els ascensors al meu poble? RENFE perquè funciona com li dóna la gana. En canvi, el comú esperant miracles amb el soterrament. Tant se val sigui una altra dècada vivint de la tracamanya. Mentrestant teletreballem que fa patxoca. Tot i així, molts veïns sabem que l’estació té carcasses d’ascensors. Tenim tren des de 1853  i som la capital del Baix, bufa. Se suposa que aviat els cadires de rodes, usarem la perla del tren RENFE rodalies, completament soterrat, quin descans. Paciència, només falten cinc anys, creu-t’ho. Per descomptat, el soterrament la setmana vinent ja barrina. Tinc curiositat per saber com ens enreden en aquesta ocasió.Escales avall per a tothom