Blog Detail

  • Home
  • Indiscrecions a Riera de la Font
Indiscrecions a Riera de la Font

Indiscrecions a Riera de la Font

Entre Armenteres i San Josep, és a dir, Ramón i Cajal, ensopego amb un obstacle insalvable. Hi ha una tanca que ocupa tota la vorera a causa d’una obra de remodelació d’un nou edifici. De sobte, amb el bastó, busco per on passar. En efecte, és impossible, la tanca frega els arbres i les vores de l’acera. Tracto de fer el més difícil: passar entre els arbres. Un veí em fa desistir d’aquesta idea. El bon home, m’acompanya fins la paret més pròxima. De fet, una persona amb discapacitat aspira a ser el més discreta possible. Fins que una incidència d’aquest calibre em lliura un protagonisme que avergonyeix tothom. Com és que el govern de la ciutat permet urbanitats tan barroeres?. Amb tot procuro no treure conclusions massa òbvies. Oi més quan hi ha un soterrament que no convida gaires festes quant a la mobilitat i la seguretat per a cargols i sargantanes de la meva espècie. Aquesta setmana hi ha discussions sobre com han de ser les terrasses al nostre poble. M’encanta que vulguin intervenir en noses que ens afecten. Però, de moment, pel carrer dels Tres Cinemes, ja ocupen les dues bandes amb tota la barra del món. No solament em roben les parets, ara em prenen les voreres. Ras i curt, si permeten això, quina mobilitat tindré quan les barrinadores cantin quatre anys de soterrament? Déunidó quin encant té el govern de proximitat que construïm.